Με μια κονσέρβα τόνο: 27 συνταγές για φαγητό στο πι και φι
Όταν ο χρόνος για μαγείρεμα είναι λίγος, η λύση μπορεί να κρύβεται σε μια κονσέρβα τόνου που έχουμε στο ντουλάπι. Με ελάχιστες κινήσεις, μέσα σε λίγα λεπτά, μπορεί να γίνει μεσημεριανό, βραδινό ή σνακ. Ίσως κάποιοι να είναι κάπως δύσπιστοι απέναντί του. Να τον θεωρούν λίγο αδιάφορο σε γεύση. Αλλά αν στραγγίξουν τον τόνο από το νερό ή το λάδι και τον συνδυάσουν με μερικά ωραία υλικά, όπως ζουμερές καλοκαιρινές ντομάτες, δροσάτα αγγουράκια, φασολάκια ή πράσινα σαλατικά, ελιές, κάππαρη, αντζούγιες ή ένα ωραίο τουρσί για λίγη ένταση, θα τους αλλάξει γνώμη. Είναι εύκολο να "ζωντανέψει" με ξινά, πικάντικα και αλμυρά στοιχεία και να μεταμορφωθεί σε ένα νόστιμο και πλούσιο σε πρωτείνη γεύμα, είτε κρύο είτε ζεστό. Οι τονοσαλάτες είναι πάντα καλή ιδέα και τις φτιάχνει κανείς άνετα και σε ένα κουζινάκι διακοπών. Μπορείτε εύκολα να σκαρώσετε μια δροσερή και πλούσια νισουάζ (παρακάτω έχουμε και μια πολύ ωραία ελληνική παραλλαγή με αμπελοφάσουλα...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.