πριν από  2 ώρες 2 λεπτά

Thatslife.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ενώ για τους περισσότερους η μέδουσα είναι απλώς ένα θαλάσσιο πλάσμα που συναντάμε στην παραλία, σε πολλές ασιατικές κουζίνες θεωρείται εδώ και αιώνες μια εκλεκτή λιχουδιά. Η υφή της, που μοιάζει με ζελέ και είναι ταυτόχρονα τραγανή, την καθιστά ένα μοναδικό συστατικό σε σαλάτες και άλλα πιάτα. Αν είστε τολμηροί και θέλετε να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό, αυτό το άρθρο θα σας δώσει μια ιδέα για το πώς μπορείτε να την εντάξετε στη μαγειρική σας. Τι Μέδουσα Χρησιμοποιούμε; Δεν είναι όλες οι μέδουσες βρώσιμες. Οι πιο συνηθισμένες βρώσιμες ποικιλίες είναι οι Rhizostoma undulata (μια μεγάλη μέδουσα που συχνά αποκαλείται "μέδουσα-βαρέλι" ή "αγγλική μέδουσα") και η Stomolophus meleagris (γνωστή και ως "κανονιοφόρος μέδουσα"). Συνήθως, η μέδουσα που πωλείται για κατανάλωση έχει ήδη υποστεί επεξεργασία, η οποία περιλαμβάνει την αφαίρεση του νερού και την ξήρανσή της, συχνά με αλάτι και στυπτηρία. Αυτή η διαδικασία είναι απαραίτητη για την...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation