Μια απίθανη σαλάτα του φθινοπώρου με ψητά αχλάδια, ψητό ταλαγάνι και μαύρες φακές
Στις σαλάτες έχω μεγάλη αδυναμία και οι λόγοι είναι πολλοί. Είναι ιδανικές τόσο για να ανοίξουν ένα γεύμα - από το καθημερινό οικογενειακό μέχρι και το πιο επίσημο - όσο και για να το κλείσουν, ενώ, ανάλογα με τα υλικά τους, μπορούν ακόμη και να πάρουν επάξια και ισάξια τη θέση του μεσημεριανού ή του βραδινού. Μπορεί να είναι ωμές, βραστές, ψητές, δροσερές ή χλιαρές. Είναι οπωσδήποτε θρεπτικές και υγιεινές, σίγουρα περισσότερο από ένα μπέργκερ, παραδείγματος χάριν. Μπορεί να είναι απόλυτα διαιτητικές αλλά προσφέρονται και για πιο λιχούδικες καταστάσεις. Τέλος, η τεράστια ποικιλία των κηπευτικών κάθε εποχή δίνει ιδέες για άπειρες σαλάτες. Τώρα που είμαστε για τα καλά σε φθινοπωρινή διάθεση οι πράσινες σαλάτες κάθε είδους επιστρέφουν φουριόζες με δεκάδες παραλλαγές. Αυτό μου έφερε στον νου πως πέρυσι τέτοια εποχή είχα γράψει λίγα λόγια για το πώς περιποιούμαστε τις πράσινες σαλάτες και σας τα υπενθυμίζω (πατήστε εδώ). Έτσι, η σαλάτα που...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.