πριν από  17 ώρες 51 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Δεν έχει την υφή μουστάρδας, αλλά μοιάζει περισσότερο με relish, αφού τα κομμάτια του φρούτου είναι διακριτά και δεν διαλύονται. Η γεύση της είναι περίπλοκη, γλυκο-ξινο-πικάντικη. Συνοδεύει βραστά κρέατα, αλλά ταιριάζει πολύ και σε πλατό τυριών και αλλαντικών, σε σάντουιτς και δίπλα σε πλούσια ψητά κρεατικά. 10' προετοιμασία, 25' μαγείρεμα, Σύνολο: 35'Υλικά Μερίδες: 1 μεσαίο βάζο 2 κιλά αχλάδια, καθαρισμένα και κομμένα σε κυβάκια 300 γρ. ζάχαρη 4 κουτ. σούπας σκόνη μουστάρδας λίγες σταγόνες λεμονιούΔιαδικασίαΓια να ετοιμάσουμε το mostarda di pere σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε τη ζάχαρη και μόλις αρχίσει να λιώνει, προσθέτουμε τα αχλάδια.Βράζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαλακώσουν και να γυαλίσουν τα φρούτα και σχεδόν να δέσει το σιρόπι - τα φρούτα δεν θέλουμε να διαλυθούν.Απομακρύνουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη σκόνη μουστάρδας και το λεμόνι. Διατηρείται για περίπου 2 εβδομάδες στο ψυγείο.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation