πριν από  5 ώρες 48 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


"Αυτή είναι συνταγή από την εποχή της ενετικής διοίκησης, με χαρακτηριστική ένταση από κανέλα ή όποια άλλα σπετσιερικά χρησιμοποιεί το κάθε νοικοκυριό", σημειώνει ο Αριστοτέλης Μέγκουλας, chef patron του εστιατορίου Pomo D' Oro στην Κέρκυρα και μας συμβουλεύει να χρησιμοποιήσουμε σκληρή, ώριμη κεφαλογραβιέρα, για να μη λιώσει στο μαγείρεμα". 30' προετοιμασία, 1 ώρα μαγείρεμα, Σύνολο: 1 ώρα και 30'Υλικά Μερίδες: 6 1.500 γρ. λεπτές μοσχαρίσιες φέτες από κιλότο ή νουά (ζητάμε από τον κρεοπώλη να τις πλατύνει και να τις χτυπήσει σαν σνίτσελ) 2 πιπεριές Φλωρίνης, σε λεπτές φέτες 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια, σε φετάκια 2 σκελίδες σκόρδο, καθαρισμένες και ολόκληρες 4-5 μέτριες ντομάτες, τριμμένες 200 γρ. κεφαλογραβιέρα σκληρή, κομμένη σε μπαστουνάκια μήκους 7-8 εκ. και πάχους 0,5 εκ. 1/2 κουτ. γλυκού ζάχαρη 1 ξυλάκι κανέλα 200 ml λευκό ξηρό κρασί, κατά προτίμηση Κακοτρύγης 50 γρ. βούτυρο Κερκύρας 80 ml ελαιόλαδο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1/2...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation