Μπαρμπούνια μαρινάτα με πιπεριές Φλωρίνης, σταφίδες και κουκουνάρια
Ιδιαίτερος μεζές τα μαρινάτα μπαρμπούνια με πιπεριές Φλωρίνης, σταφίδες και κουκουνάρια. Συνεννοούμαστε εγκαίρως με τον ψαρομανάβη μας και του ζητάμε να μας φιλετάρει τα ψάρια. 20' προετοιμασία, 15' αναμονή Σύνολο: 35'Υλικά Μερίδες: για 4 μερίδες, ως ορεκτικό 400 γρ. φιλέτα από μπαρμπούνια (συνεννοούμαστε εγκαίρως με τον ψαρομανάβη μας) 20 ml χυμός λεμονιού 20 ml χυμός πορτοκαλιού 1 φρέσκο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο 50 γρ. πράσινες ελιές, ψιλοκομμένες 2 κουτ. σούπας μαύρες σταφίδες 10 ml οξύμελι (ξίδι με μέλι ή και πετιμέζι - το βρίσκουμε σε μεγάλα παντοπωλεία ή το αντικαθιστούμε με 2 κουτ. γλυκού μηλόξιδο και 1 κουτ. γλυκού μέλι) 2 πιπεριές Φλωρίνης από βάζο, στραγγισμένες, σε λεπτές λωρίδες 2 μικρά ραπανάκια, λεπτοκομμένα 20 γρ. κουκουνάρια, ελαφρά καβουρδισμένα για 5-6 λεπτά στον φούρνο, στους 170°C ξύσμα από 1/2 λεμόνι 40 ml ελαιόλαδο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι ΔιαδικασίαΓια να φτιάξουμε μπαρμπούνια μαρινάτα με πιπεριές Φλωρίνης...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.