Μπισκοτάκια με παγωτό ριζοκρέμας και ρεβέντι: το πιο νόστιμο γλυκό-έκπληξη του καλοκαιριού!
Αν σου αρέσουν τα παγωτά, τα σπιτικά μπισκότα και οι γλυκές ανατροπές, τότε αυτή η συνταγή είναι ό,τι πρέπει για σένα. Φτιάχνουμε παγωτό με ριζοκρέμα ρεβέντι και το σερβίρουμε μέσα σε τραγανά μπισκοτάκια με γεύση κρέμας βανίλιας. Ιδανικό για brunch με φίλους, για καλοκαιρινό τραπέζι ή απλώς για απόλαυση μπροστά στην τηλεόραση. Δες πώς φτιάχνεται!Υλικά Για το κομπόστα ρεβέντι: 200 γρ. ρεβέντι, κομμένο σε κομμάτια 2 εκ. 40 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική Χυμός από 1 λάιμ 2 κ.γ. υγρή γλυκόζη 5 σταγόνες άρωμα ρεβέντι (προαιρετικά) Για το παγωτό: 200 γρ. ζαχαρούχο γάλα 300 ml κρέμα γάλακτος (35% λιπαρά) 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας 2 κ.γ. υγρή γλυκόζη Για τα μπισκότα: 75 γρ. βούτυρο (μαλακό) 75 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 1 αυγό (μεσαίο), ελαφρώς χτυπημένο ½ κ.γ. εκχύλισμα αμυγδάλου 100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις (κοσκινισμένο) + λίγο για το άνοιγμα 75 γρ. σκόνη για κρέμαΕκτέλεσηΕτοιμάζουμε την κομπόστα ρεβέντι: Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε το...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.