Μπράντι Σναπς: Το γλυκάκι που θα λατρέψεις!
Ένα από τα πιο κλασικά βρετανικά γλυκίσματα, τα μπράντι σναπς είναι λεπτά, τραγανά ρολά με καραμελένια γεύση και υπέροχο άρωμα τζίντζερ. Συχνά σερβίρονται γεμισμένα με κρέμα, αλλά είναι απολαυστικά και σκέτα. Δες πώς μπορείς να τα φτιάξεις στο σπίτι.Υλικά για τα μπράντι σναπς55γρ. βούτυρο55γρ. καστανή ζάχαρη demerara55γρ. χρυσό σιρόπι (golden syrup)50γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις½ κ.γ. τζίντζερ σε σκόνη½ κ.γ. χυμό λεμονιούΕκτέλεσηΠροετοίμασε τον φούρνο στους 180°C (αντιστάσεις). Στρώσε δύο ταψιά με αντικολλητικό χαρτί. Άλειψε με λίγο λάδι τη χοντρή λαβή ενός ξύλινου κουταλιού και τοποθέτησέ τη πάνω σε μια σχάρα.Λιώσε τα υλικά: Σε μικρή κατσαρόλα βάλε το βούτυρο, τη ζάχαρη και το σιρόπι. Ζύγισε τα υλικά κατευθείαν στο σκεύος για ευκολία. Ζέστανέ τα σε χαμηλή φωτιά περίπου 15 λεπτά, μέχρι να λιώσει η ζάχαρη τελείως, χωρίς να αφήσεις το μείγμα να βράσει.Πρόσθεσε τα υπόλοιπα: Άφησε το μείγμα να κρυώσει ελαφρά για 2-3 λεπτά. Κοκσίνισε...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.