πριν από  6 ώρες 56 λεπτά

Shape.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


instagram Η Νικολέττα Ράλλη λατρεύει να περνάει χρόνο στην κουζίνα, μαγειρεύοντας για τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η μαγειρική δεν είναι απλώς μια καθημερινή ανάγκη για εκείνη -είναι μια μορφή αγάπης και δημιουργικότητας. Επιλέγει πάντα υλικά με φροντίδα, δίνοντας έμφαση τόσο στη γεύση όσο και στη θρεπτική αξία, και αναζητά υγιεινές επιλογές που θα ευχαριστήσουν όλη την οικογένεια. Αυτή τη φορά, πρωταγωνιστές στο μενού της ήταν τα ψάρια - μια από τις πιο θρεπτικές επιλογές στη μεσογειακή διατροφή. Συγκεκριμένα, η Νικολέττα ετοίμασε λαβράκι στον φούρνο, σε μια ελαφριά και αρωματική εκδοχή που αναδεικνύει τη φυσική γεύση του ψαριού, ενώ παράλληλα ετοίμασε ένα ξεχωριστό καρπάτσιο από λεοντόψαρο, ένα πιάτο που συνδυάζει γαστρονομική φινέτσα με απλότητα. instagram instagram instagram Τα ψάρια αποτελούν εξαιρετική πηγή πρωτείνης υψηλής βιολογικής αξίας, ωμέγα-3 λιπαρών οξέων, βιταμινών (όπως η D και η B12) και ιχνοστοιχείων όπως το σελήνιο και...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation