Νούντλς ολικής με μπρόκολο, κάσιους και γλυκόξινη σάλτσα: Μια πανεύκολη, veggie λιχουδιά για όλες τις ώρες
Αν ψάχνεις μια γρήγορη και νόστιμη συνταγή που να μην απαιτεί πολύ χρόνο αλλά να είναι γεμάτη γεύση, τότε αυτό το πιάτο με νουντλς ολικής άλεσης, μπρόκολο, τραγανά κάσιους και μια σάλτσα με μέλι και σόγια θα σε σώσει! Είναι ιδανικό για μεσημεριανό ή ελαφρύ βραδινό - και πίστεψέ με, είναι τόσο απολαυστικό που θα το φτιάχνεις ξανά και ξανά.Υλικά για 4 μερίδες:300 γρ. (ή 6 φωλιές) νουντλς ολικής άλεσης1 κουταλιά της σούπας φυτικό λάδι250 γρ. μπρόκολο (μαζί με τα κοτσάνια, καθαρισμένα και κομμένα σε μπουκιές)4 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες60 γρ. κάσιους, χοντροκομμένα½ κουταλάκι του γλυκού μπούκοβο (ή και περισσότερο για το σερβίρισμα)4 κουταλιές της σούπας μέλι4 κουταλιές της σούπας σόγια σος1 λάιμ, κομμένο στα τέσσεραΑλάτι, κατά προτίμησηΕκτέλεση:Βράζουμε τα νουντλς σε αλατισμένο νερό για περίπου 5 λεπτά (ή σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας), ανακατεύοντας συχνά για να μη κολλήσουν. Τα στραγγίζουμε σε σουρωτήρι και τα ξεπλένουμε με...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.