Ο απόλυτος οδηγός για Barbeque! Τα Do's & Don'ts για Ψήστες με Στυλ...
Το καλοκαίρι στην Ελλάδα έχει άρωμα θάλασσας, ήχους από γέλια σε αυλές και - φυσικά - τη μοναδική μυρωδιά από αναμμένα κάρβουνα. Το barbecue δεν είναι απλώς τρόπος μαγειρέματος - είναι ιεροτελεστία, είναι η αφορμή για να συγκεντρωθούν φίλοι και οικογένεια γύρω από τη φωτιά. Αν θέλεις όμως να κάνεις τη διαφορά και να γίνεις ο ήρωας της ψησταριάς, δες παρακάτω τι πρέπει (αλλά κυρίως) και τι δεν πρέπει να κάνεις.DO's: Η Συνταγή της Επιτυχίας 1. Προετοίμασε σωστά τη φωτιά Μην βιαστείς! Άφησε τα κάρβουνα να ασπρίσουν προτού ακουμπήσεις το πρώτο μπιφτέκι στη σχάρα. Θέλουμε σταθερή θερμοκρασία, όχι καπνό και... δράμα. 2. Μαρινάρισε με φαντασία Το σωστό barbecue ξεκινά από το προηγούμενο βράδυ. Χρησιμοποίησε μυρωδικά, ελαιόλαδο, λεμόνι, σκόρδο, ακόμα και γιαούρτι ή μπύρα - το κρέας θα σε ευγνωμονεί. 3. Καθάρισε τη σχάρα Πάντα. Πριν ξεκινήσεις. Μια καθαρή σχάρα εξασφαλίζει καλύτερη γεύση και αποφεύγει δυσάρεστες... "υποψίες" από προηγούμενες...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.