Οι 16 παθήσεις από τις οποίες προστατεύει το κεφίρ
Το κεφίρ είναι μια από τις πιο μελετημένες, πλούσιες σε προβιοτικά τροφές, για τον πιθανό αντίκτυπό του στην υγεία. 1 SHARES Bigstock Φτιάχνεται από τη ζύμωση γάλακτος με κόκκους κεφίρ -μια συμβιωτική καλλιέργεια βακτηρίων και ζυμομυκήτων- και παρέχει δισεκατομμύρια ζωντανούς μικροοργανισμούς, καθώς και πρωτείνες, βιταμίνες και βιοδραστικές ενώσεις. Διαβάστε επίσης: Κεφίρ: Πώς φτιάχνεται - Παρενέργειες Αλλά το κεφίρ είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό ρόφημα φιλικό προς το έντερο. Τα οφέλη υγείας του εκτείνονται σε πολλαπλά συστήματα του σώματος, συμπεριλαμβανομένου του πεπτικού, του ανοσοποιητικού, της μεταβολικής λειτουργίας, ακόμη και της νευρολογικής υγείας. Αυτό το άρθρο εξετάζει πιο προσεκτικά με ποιων ασθενειών την πρόληψη ή τη διαχείριση μπορεί να συμβάλλει το κεφίρ, με βάση επιστημονικά στοιχεία και ανάλυση ειδικών.Πεπτικές διαταραχές: Σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, λοιμώξεις και φλεγμονές Το κεφίρ είναι περισσότερο γνωστό για...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.