πριν από  1 ημέρα 4 ώρες

Andro.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ο σεφ Λευτέρης Ζαφειρόπουλος αποκαλύπτει τα δικά του μέρη για κρέας, ψάρι, deli, φρούτα και λαχανικά, αλλά και το "μυστικό" του λάδι. Πριν λίγους μήνες, ο σεφ Λευτέρης Ζαφειρόπουλος ανέλαβε την κουζίνα του Napolitivo, πιο συγκεκριμένα τις ζύμες του, τις πίτσες του και η αναβάθμιση είναι εμφανής σε σχέση με πριν. Τι σας λέει το όνομα αυτό; Αν παρακολουθείτε φανατικά MasterChef, μιλάμε για τον νικητή της περσινής σεζόν, δηλαδή του 2024. Με πέρασμα από εστιατόρια σε Σαντορίνη και Λονδίνο, ο σεφ Λευτέρης Ζαφειρόπουλος έχει αναλάβει με την εταιρεία του, εκτός του Napolitivo, τα εστιατόρια Nostos Seafood Experience Milos, Mangata Milos, Atheree Stoa Tositsa Athens, Kahuna Syros. Σε αυτά το τι παίρνει, μπορείτε να το μάθετε ιδίοις... στόμασι, με το να τα επισκεφθείτε και να φάτε. Για το σπίτι του όμως, από πού προμηθεύεται τα υλικά του; Πες μας σεφ... Από πού ψωνίζεις κρέας για το σπίτι: Εννοείται μόνο από τα κρεοπωλεία Μπούμπας στην Κηφισιά...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
      Palo presentation