Οι μυστικές διευθύνσεις των σεφ: Από πού ψωνίζεις Λευτέρη Ζαφειρόπουλε;
Ο σεφ Λευτέρης Ζαφειρόπουλος αποκαλύπτει τα δικά του μέρη για κρέας, ψάρι, deli, φρούτα και λαχανικά, αλλά και το "μυστικό" του λάδι. Πριν λίγους μήνες, ο σεφ Λευτέρης Ζαφειρόπουλος ανέλαβε την κουζίνα του Napolitivo, πιο συγκεκριμένα τις ζύμες του, τις πίτσες του και η αναβάθμιση είναι εμφανής σε σχέση με πριν. Τι σας λέει το όνομα αυτό; Αν παρακολουθείτε φανατικά MasterChef, μιλάμε για τον νικητή της περσινής σεζόν, δηλαδή του 2024. Με πέρασμα από εστιατόρια σε Σαντορίνη και Λονδίνο, ο σεφ Λευτέρης Ζαφειρόπουλος έχει αναλάβει με την εταιρεία του, εκτός του Napolitivo, τα εστιατόρια Nostos Seafood Experience Milos, Mangata Milos, Atheree Stoa Tositsa Athens, Kahuna Syros. Σε αυτά το τι παίρνει, μπορείτε να το μάθετε ιδίοις... στόμασι, με το να τα επισκεφθείτε και να φάτε. Για το σπίτι του όμως, από πού προμηθεύεται τα υλικά του; Πες μας σεφ... Από πού ψωνίζεις κρέας για το σπίτι: Εννοείται μόνο από τα κρεοπωλεία Μπούμπας στην Κηφισιά...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Σχετικά Θέματα
Palo News Digest
Άνδρας
- career(0)
- Fitness(0)
- fitness(3)
- fun(0)
- Gadgets(0)
- Διασκέδαση(5)
- Καριέρα(0)
- Σεξ(0)
- Σέξι κορίτσια(5)
- Στυλ(2)

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.