Οι περισσότεροι τρώμε το χούμους λάθος: Επιστήμονας προτείνει να το καταναλώνουμε εντελώς διαφορετικά - Δες πώς
iStock Αν το χούμους είναι από τα σνακ που δεν λείπουν από το τραπέζι σου, πιθανότατα το απολαμβάνεις με τις κλασικές συνοδευτικές επιλογές: λαχανικά, όπως καρότα και σέλινο. Μάλλον όμως, κάνεις λάθος. Μια πρόσφατη δήλωση του καθηγητή γαστροφυσικής από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, Charles Spence, ανατρέπει τις συνηθισμένες αντιλήψεις και μας προτείνει κάτι εντελώς διαφορετικό. Αν θέλεις να απογειώσεις τη γεύση τού αγαπημένου σου dip, η λύση δεν είναι τα λαχανικά, αλλά τα τσιπς και οι τορτίγιες. Μπορώ να διατηρήσω φρέσκο το χούμους στην κατάψυξη; Ο λόγος που τα λαχανικά δεν είναι η καλύτερη επιλογή Ο καθηγητής Spence εξηγεί στην Daily Mail ότι το σχήμα και η υφή των λαχανικών, όπως τα καρότα ή το σέλινο, τα καθιστούν ακατάλληλα για το χούμους. Η λεπτή και εύθραυστη υφή τους δεν μπορεί να υποστηρίξει το βάρος και την υφή του dip, και έτσι το χούμους χάνεται ή πέφτει παντού. Όπως τονίζει, η υφή του λαχανικού μπορεί να προκαλέσει...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.