Οι συνταγές που μαγείρεψε η ομάδα του Γαστρονόμου τον Οκτώβριο
Τα κοντομάνικα ανεβοκατεβαίνουν στην ντουλάπα, στους πάγκους της λαϊκής βλέπεις σταφύλια πλάι στα ρόδια - αν και αρχές Νοέμβρη, είμαστε ακόμα σε μια μεταβατική περίοδο. Αλλά μάλλον μας έχει λείψει λίγο το κρύο γιατί με τις πρώτες ψύχρες του περασμένου μήνα σπεύσαμε να φτιάξουμε θερμαντικά, θρεπτικά και κόμφορτ φαγητά. Κλασικά γιουβαρλάκια με αυγολέμονο που γιατρεύουν το συνάχι, γιουβέτσι μελωμένο και απολαυστικό, κάρι κολοκύθας γλυκοπικάντικο και ζουμερό... Αυτές ήταν μερικές μόνο από τις συνταγές που η ομάδα του Γαστρονόμου έφτιαξε και καταευχαριστήθηκε τον Οκτώβριο. Γιουβέτσι με μοσχαρίσια ουρά, βεργιώτικο, αλλά σε 100% αττική βερσιόνΦωτογραφία: Θεοδόσης Γεωργιάδης Τι χρειάζεται ένα μελωμένο γιουβέτσι; Καλό κρέας, ώριμη ντομάτα, δυνατό κρασί και σιγανό ψήσιμο. Από το χριστουγεννιάτικο τεύχος μας όπου σκαρφαλώσαμε τα βουνά της Μακεδονίας και ζεστάθηκε το μέσα μας με τα ντόπια ρουστικάλ κρεατομαγειρέματα, ξεχώρισα μια συνταγή που τώρα...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα







Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.