Είναι γλυκές ή αλμυρές με διαφορετικές γεύσεις και υφές, λαχταριστές και για πολλούς ακαταμάχητες. Ο λόγος για τις υπέρ-επεξεργασμένες τροφές που ενώ γνωρίζουμε ότι στερούνται θρεπτικών συστατικών, συχνά τις αποζητάμε... Τώρα νέα διεθνής μελέτη με πάνω από 30.000 άτομα μπορεί να εξηγεί γιατί. Σύμφωνα με τα ευρήματα, που δημοσιεύθηκαν στο npj Metabolic Health and...
Τι αποκάλυψε η μελέτη για τον εγκέφαλο και τις διατροφικές επιλογές Είναι γλυκές ή αλμυρές, με έντονες γεύσεις και υφές που τις καθιστούν ακαταμάχητες. Οι υπερ-επεξεργασμένες τροφές, αν και φτωχές σε θρεπτικά συστατικά, παραμένουν ιδιαίτερα δημοφιλείς. Γιατί όμως συνεχίζουμε να τις καταναλώνουμε παρά τις γνωστές αρνητικές συνέπειες για την υγεία μας; Μια νέα μεγάλη...
Είναι γλυκές ή αλμυρές με διαφορετικές γεύσεις και υφές, λαχταριστές και για πολλούς ακαταμάχητες. Ο λόγος για τις υπέρ-επεξεργασμένες τροφές που ενώ γνωρίζουμε ότι στερούνται θρεπτικών συστατικών, συχνά τις αποζητάμε... Τώρα νέα διεθνής μελέτη με πάνω από 30.000 άτομα μπορεί να εξηγεί γιατί. Σύμφωνα με τα ευρήματα, που δημοσιεύθηκαν στο npj Metabolic Health and...

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.