πριν από  5 ώρες 16 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Newsroom 21.06.2025 • 15:26 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Τώρα το καλοκαίρι που θέλουμε να περνάμε λιγότερο χρόνο στην κουζίνα, το μαγείρεμα σε ένα σκεύος -όλα μπλουμ-, τα πιάτα δηλαδή που ετοιμάζονται και μαγειρεύονται εξ ολοκλήρου σε μια κατσαρόλα, ένα τηγάνι, μια γάστρα ή ένα ταψί, είναι η καλύτερη λύση. Ενα "εργαλείο" την κάνει τη δουλειά, και την κάνει καλά: με αυτόν τον τρόπο τα υλικά δένουν καλύτερα μεταξύ τους, τα αρώματα ενισχύονται, και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακά νόστιμο. Και, παράλληλα, ο νεροχύτης δεν γεμίζει με σκεύη για πλύσιμο. Παρακάτω έχουμε πολλές συνταγές σε αυτή τη λογική, ιδανικές για το οικογενειακό τραπέζι, από γιαχνί, τουρλού και λεμονάτα ή κοκκινιστά, μέχρι ζυμαρικά που δεν βράζουν ξεχωριστά αλλά μπαίνουν κατευθείαν μέσα στη σάλτσα. Με κρέας, με ψάρι, με όσα βγάζουν τα μποστάνια του καλοκαιριού (ντομάτες, κολοκυθάκια, μελιτζάνες, φασολάκια, μπάμιες), με όσπρια... Μερικά φαγητά από αυτά που μαζέψαμε είναι λίγο πιο...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation