Ομελέτα με κολοκυθάκια
Τα κολοκυθάκια είναι λαχανικά εποχής και θα φτιάξεις την ωραιότερη και πιο θρεπτική ομελέτα.Υλικά8 αυγά3 μέτρια κολοκυθάκια χοντροτριμμένα, αλατισμένα και πολύ καλά στυμμένα1 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 κ.σ. φύλλα μαϊντανού ψιλοκομμένα2 πιπεριές Φλωρίνης ψιλοκομμένη2-3 κ.σ. ελαιόλαδοαλάτιπιπέρι150 γρ. θρυμματισμένη φέτα ΕκτέλεσηΡίχνεις τα αβγά σε ένα μπολ και τα χτυπάς καλάΠροσθέτεις το αλεύρι, τον μαϊντανό, τον δυόσμο, αλάτι και πιπέρι και συνεχίζεις το χτύπημαΣε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνεις το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιάΡίχνεις τις πιπεριές και τα κολοκυθάκια και τα σοτάρεις για περίπου 3 λεπτά μέχρι να μαλακώσουνΠροσθέτεις το μείγμα με τα αβγά και τα αφήνεις για περίπου 3 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμαΠροθερμαίνεις τον φούρνο στο γκριλΒάζεις την ομελέτα προσεχτικά σε ένα σκεύος και την ψήνεις στον φούρνο για 2 λεπτά μέχρι να φουσκώσειΡίχνεις τη φέτα από πάνω και σερβίρεις.
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Τα κολοκυθάκια είναι λαχανικά εποχής και θα φτιάξεις την ωραιότερη και πιο θρεπτική ομελέτα. Υλικά8 αυγά3 μέτρια κολοκυθάκια χοντροτριμμένα, αλατισμένα και πολύ καλά στυμμένα1 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 κ.σ. φύλλα μαϊντανού ψιλοκομμένα2 πιπεριές Φλωρίνης ψιλοκομμένη2-3 κ.σ. ελαιόλαδοαλάτιπιπέρι150 γρ. θρυμματισμένη φέτα ΕκτέλεσηΡίχνεις τα αβγά σε ένα μπολ και...
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.