πριν από  11 ώρες 34 λεπτά

Govastileto.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Το οσομπούκο είναι ένα από εκείνα τα πιάτα που μυρίζουν "παραδοσιακή κουζίνα" και φέρνουν στο τραπέζι όλη τη ζεστασιά ενός σιγομαγειρεμένου φαγητού. Προέρχεται από τη Λομβαρδία της Ιταλίας και στηρίζεται στο μοσχαρίσιο κότσι με το κόκαλο - εκεί που το μεδούλι δίνει έξτρα γεύση και βάθος στη σάλτσα. Σε αυτή την εκδοχή, το μαγειρεύουμε με λαχανικά για ένα πλήρες, αρωματικό και πλούσιο αποτέλεσμα.Υλικά (για 4 μερίδες) 4 κομμάτια οσομπούκο (μοσχαρίσιο κότσι με κόκκαλο και μεδούλι) 2 καρότα, κομμένα σε ροδέλες 2 κλωνάρια σέλερι, ψιλοκομμένα 1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες 400 γρ. ντομάτα κονκασέ ή τριμμένη φρέσκια ντομάτα 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας 1 ποτήρι λευκό κρασί 1 φύλλο δάφνης 500 ml ζωμός βοδινού (ή απλό νερό) Ελαιόλαδο Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι Ξύσμα λεμονιού (προαιρετικά, για το τελείωμα) Φρέσκος μαϊντανός, ψιλοκομμένος‍ Εκτέλεση Προετοιμασία κρέατος Αλατοπιπερώνεις καλά τα κομμάτια του οσομπούκο. Σε...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation