Παγωτό σοκολάτας χωρίς ζάχαρη, αβγά και κρέμα - Απόλαυση χωρίς ενοχές
Το παγωτό αρέσει σε μικρούς και μεγάλους ανεξάρτητα από την εποχή.Σαφώς το καλοκαίρι η κατανάλωσή του αυξάνεται κατακόρυφα και είναι δύσκολο να αντισταθείτε ή να περιοριστείτε σε μια μόνο μπάλα. Πώς θα σας φαινόταν λοιπόν η ιδέα να φτιάξετε ένα σπιτικό παγωτό χωρίς ζάχαρη αλλά πολύ πολύ νόστιμο; Δεν είναι βανίλια - Αυτό το παγωτό με καμένο βούτυρο θα γίνει το αγαπημένο σας Σας έχουμε την καλύτερη συνταγή και αξίζει να τη δοκιμάσετε:Υλικά1/4 φλιτζάνι αμύγδαλα1/4 φλιτζάνι κάσιους1/4 φλιτζάνι βρώμη7-8 αποξηραμένοι χουρμάδες χωρίς κουκούτσι1/4 φλιτζάνι μαύρη σοκολάτα1-2 κουταλιά της σούπας κακάο (προαιρετικά)https://www.instagram.com/reel/DH_PKjApbSe/ ΕκτέλεσηΜουλιάζεις όλα τα υλικά σε 1 1/2 φλυτζάνι ζεστό γάλα (μπορείς να χρησιμοποιήσεις και νερό).Μετά από 20 λεπτά, αφαίρεσε τις φλούδες από τα αμύγδαλα και λιώσε το μείγμα στο μπλέντερ μέχρι να γίνει λεία πάστα.Μεταφέρεις σε ένα μεταλικό μπολ και ρίχνεις από πάνω λίγα κομματάκια σοκολάτας...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.