Πανεύκολη κολοκυθόπιτα με φέτα χωρίς φύλλο
iStock Είναι τέλεια για το ταπεράκι που θα πάρεις στην παραλία αλλά και σαν συνοδευτικό στο τραπέζι! Και ό,τι περισσέψει γίνεται brunch για το επόμενο πρωί. Tip 1: Αν δεν έχεις ταψάκι 25×25 εκ. μπορείς να χρησιμοποιήσεις ό,τι ταψί έχεις αλλά να έχεις κατά νου ότι αν το ταψί σου είναι πιο μεγάλο, η κολοκυθόπιτα θα σου βγει πιο λεπτή και συνεπώς θα χρειάζεται λιγότερο ψήσιμο. Tip 2: Αν η φέτα που πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε είναι αρκετά αλμυρή, μειώνουμε το αλάτι. ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ3 μεγάλα κολοκυθάκια (περίπου 600 γρ.)3 αυγά1 λεμόνι (μόνο ξύσμα)150 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις15 γρ. baking powder250 γρ. φέτα1 ματσάκι βασιλικό (ψιλοκομμένο)αλάτι πιπέρι20 γρ. σουσάμι για πασπάλισμα ελαιόλαδο και αλεύρι για το ταψί Δες περισσότερα στο themamagers.gr Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.