istock Μελέτη που έγινε από το κολλέγιο του Dartmouth δείχνει ότι οι άνθρωποι που καταναλώνουν συχνά θαλασσινά έχουν αυξημένο κίνδυνο έκθεσης σε PFAS, την οικογένεια των πανταχού παρόντων και ανθεκτικών ανθρωπογενών τοξινών γνωστών ως "παντοτινά χημικά".Πώς διεξήχθη η μελέτη Η μελέτη συνδύασε μια ανάλυση των συγκεντρώσεων PFAS στα φρέσκα θαλασσινά με μια πανεθνική...
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.