πριν από  3 ώρες 58 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Χριστόφορος Πέσκιας 17.06.2025 • 11:12 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Η panzanella γεννήθηκε από την ανάγκη αξιοποίησης του μπαγιάτικου ψωμιού, που το μούσκευαν σε ξίδι και νερό και κατόπιν στα νόστιμα ζουμάκια των θερινών λαχανικών. Αν βάλουμε φρέσκο, θα το φρυγανίσουμε πρώτα, για να στεγνώσει και να απορροφήσει καλύτερα τις νοστιμιές των υλικών. 20' προετοιμασία, 30' αναμονή, Σύνολο: 50'Υλικά Μερίδες: 4 Για τη σαλάτα 4 φέτες προζυμένιο ψωμί με την κόρα, κομμένο σε κύβους 1-2 εκ. 1 κιλό ώριμες και σφιχτόσαρκες ντομάτες, ξεφλουδισμένες και κομμένες σε κύβους 1-2 εκ., με τα ζουμιά τους (εναλλακτικά: 1 κιλό ντοματίνια ζουμερά, κομμένα στη μέση) 2 πιπεριές Φλωρίνης, σε μέτρια κομμάτια 1 αγγούρι μεγάλο, καλά πλυμένο, με τη φλούδα, σε κύβους 1-2 εκ. τα φύλλα από 1 μάτσο πλατύφυλλο βασιλικό (1 δισκάκι φύλλα των 25 γρ.), ψιλοκομμένα 100 γρ. πεκορίνο Τοσκάνης (τυρί της περιοχής, που μοιάζει πολύ με παρμεζάνα - σε ντελί και τυροπωλεία) ή παρμεζάνα...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation