Πατατοκροκέτες με nori και λεμονάτη "μαγιονέζα" αβοκάντο
30' προετοιμασία 30' μαγείρεμα Σύνολο: 1 ώρα Υλικά Κομμάτια: 81 πατάτα βάρους συνολικά 200 γρ., χωρίς φλούδα, βρασμένη για περίπου 30 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει καλά30 ml ελαιόλαδο + 40 ml επιπλέον, για το τηγάνισμα100 γρ. ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο1 φύλλο φύκι nori (σε μεγάλα σούπερ μάρκετ και σε καταστήματα με έθνικ / ασιατικά τρόφιμα), καλά θρυμματισμένο1 κουτ. σούπας καλαμποκάλευρο1 κουτ. σούπας ψιλοκομμένος άνηθοςξύσμα από 1/2 λεμόνιαλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για τη "μαγιονέζα" αβοκάντο1/2 αβοκάντο ώριμο, καθαρισμένο1 κουτ. σούπας ελαιόλαδοχυμός και ξύσμα από 1 μικρό λάιμλίγο αλάτι Για το σερβίρισμα1 φύλλο nori, σπασμένο σε μικρά κομμάτια1 κουτ. γλυκού ψιλοκομμένο ξερό κρεμμύδιλίγο ελαιόλαδοΔιαδικασία Για τις πατατοκροκέτες με nori και λεμονάτη "μαγιονέζα" αβοκάντο, ξεκινάμε με την "μαγιονέζα" αβοκάντο.Χτυπάμε στον πολυκόφτη όλα τα υλικά μέχρι να γίνουν μια αφράτη μαγιονέζα. Την αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να την...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.