πριν από  21 ώρες 30 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Δημήτρης Κοντόπουλος 10.06.2025 • 11:25 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Για αυτή τη διαφορετική πατατοσαλάτα χτυπάμε τον τόνο στον πολυκόφτη και φτιάχνουμε μια λεία και αφράτη κρέμα, σαν αραιή μαγιονέζα, με την οποία περιχύνουμε τα λαχανικά. 20' προετοιμασία, 20' μαγείρεμα, Σύνολο: 40'Υλικά Μερίδες: 3-4 500 γρ. πατατούλες baby, καλά πλυμένες, με τη φλούδα τους, (ή μέτριες πατάτες, καθαρισμένες και κομμένες στα τέσσερα) 8 ραπανάκια, σε πολύ λεπτές φέτες, κατά προτίμηση με το μαντολίνο 10-12 φρέσκα κρεμμυδάκια, με το πράσινο μέρος, λεπτοκομμένα τα φύλλα από 1 μάτσο δυόσμο, ψιλοκομμένα 1/2 φλιτζ. τσαγιού ηλιόσποροι, καβουρδισμένοι για 2-3 λεπτά στους 170°C 1 μάτσο νεροκάρδαμο, (σε ορισμένες λαϊκές αγορές και σε καλά μανάβικα), χονδροκομμένο, ή φύλλα ρόκας αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι Για το ντρέσινγκ τόνου 2 κονσέρβες τόνος καλής ποιότητας, σε λάδι, στραγγισμένος 1/2 κουτ. γλυκού αλάτι 1/2 φλιτζ. τσαγιού μαγιονέζα 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1 κουτ.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation