πριν από  2 ώρες 38 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Newsroom 22.06.2025 • 10:42 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Αυτό το πεϊνιρλί δεν είναι φορτωμένο με πολλά, έχει μόνο χοντρές φέτες κασεριού και βούτυρο. Αλλά ζεστό ζεστό, με το τυρί να κοχλάζει ακόμα, είναι ακαταμάχητο. "Η συνταγή είναι του πατέρα μου. Ηταν το αγαπημένο φαγητό του τον καιρό εκείνο και όταν δεν πηγαίναμε στο Αρσακλί (το σημερινό Πανόραμα), όπου το τρώγαμε στην ταβέρνα του Ιορδάνη που δεν υπάρχει πια, τότε το έκανε εκείνος στο σπίτι τις Κυριακές που δεν εργαζόταν. Μας άρεσε αυτή η απλή εκδοχή, μόνο με κασέρι και βούτυρο", μας είπε ο Παύλος Τερκενλής. Βρείτε τη συνταγή για το λαχταριστό αυτό πεϊνιρλί στον Γαστρονόμο.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation