Πίτσα 4 εποχές
15' προετοιμασία 12' ψήσιμο Σύνολο: 27' Υλικά Τεμάχια: για 1 πίτσα 38-40 εκ.1 δόση ζύμη για πίτσα της επιλογής μας ή έτοιμη ζύμη για πίτσα, του εμπορίου1 δόση σάλτσα ντομάτας2 κουτ. σούπας τριμμένη παρμεζάνα100 γρ. φρέσκια μοτσαρέλα, σε λεπτές φέτες30 γρ. προσούτο, σε λεπτές φέτες1 ντομάτα, σε λεπτές φέτες5-6 φύλλα βασιλικού, ψιλοκομμένα4 μικρά αγκιναράκια από βάζο, σε λάδι, στραγγισμένα, κομμένα σε τέταρτα4 λευκά μανιτάρια, σε φέτες2 κουτ. γλυκού ρίγανη ξερή1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο + λίγο για το ταψίαλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέριΔιαδικασία Για την πίτσα 4 εποχές, ξεκινάμε προθερμαίνοντας τον φούρνο στις αντιστάσεις στην πιο υψηλή θερμοκρασία.Ανοίγουμε το ζυμάρι με τα δάχτυλα ή με τον πλάστη σε διάμετρο περίπου 38 εκ. Λαδώνουμε ελαφρώς ένα ταψί (ειδικό για πίτσα, ή τη λαμαρίνα του φούρνου) και απλώνουμε πάνω του τη ζύμη.Καλύπτουμε τη ζύμη ομοιόμορφα με τη σάλτσα ντομάτας.Χωρίζουμε την πίτσα, νοητά, σε τέταρτα και απλώνουμε διάσπαρτη τη...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα







Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.