Πίτσα Παπαδοπούλου: "Όταν μαγειρεύω μιλάω με τη μάνα μου, γίνομαι ξανά ένα μαζί της"
Η Πίτσα Παπαδοπούλου είναι σπάνια προσωπικότητα. Τα πολύτιμα καλλιτεχνικά χαρίσματά της παντρεύονται αρμονικά με τα ανθρώπινα. Πολλά χρόνια τώρα με τιμά με τη φιλία και την αγάπη της, γεγονός που με κάνει να αισθάνομαι ευλογημένος. Πέρα όμως από τον καλοσμιλεμένο χαρακτήρα και το απαράμιλλο ταλέντο της, η Πίτσα Παπαδοπούλου έχει καταφέρει το ακατόρθωτο: κυριολεκτικά έχει μακελέψει τον χρόνο! Η φωνή της όχι μόνο διατηρεί το χρώμα, την έκταση και το νεανικό σφρίγος της, αλλά θαρρείς και είναι πιο πλούσια και μεθυστική από ποτέ. Η ίδια είναι ικανή μαγείρισσα και ξέρει να απολαμβάνει το καλό φαγητό. Στο γευστικό ταξίδεμά μας στην πατρίδα της, τη Θεσσαλονίκη, δοκίμασε διακριτικά όλη την υποδειγματική διαδοχή των πιάτων του Σωτήρη Ευαγγέλου στο Μακεδονία Παλλάς και εκτίμησε ιδιαίτερα το κόντρα φινάλε του μενού, το οποίο, ενώ βασιζόταν στο ψάρι και στα θαλασσινά, έγινε με χουνκιάρ μπεγιεντί. Στην Άνω Πόλη εντυπωσιάστηκε από τα τυροκομικά...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.