Ποιο είναι το πιο εύπεπτο τυρί; Η διατροφολόγος εξηγεί γιατί το προτιμούν όσοι έχουν ευαίσθητο στομάχι
iStock Αν το τυρί είναι για εσένα απόλαυση αλλά τα φουσκώματα και η δυσανεξία στη λακτόζη σου χαλούν τη διάθεση, μάλλον ήρθε η ώρα να μάθεις τα παρακάτω. Πολλοί αναρωτιούνται ποιο είναι το πιο εύπεπτο τυρί που συνδυάζει γεύση και θρεπτική αξία, χωρίς να προκαλεί δυσανεξίες ή φουσκώματα. Η διατροφολόγος Δήμητρα Μίχου, μέσω Instagram story, εξηγεί γιατί το κατίκι από αιγοπρόβειο γάλα είναι η ιδανική επιλογή για όσους έχουν πιο ευαίσθητο στομάχι. Το άλιπο τυρί που εντυπωσίασε ακόμα και τη διατροφολόγο - Δεν είναι το cottage cheese Γιατί το κατίκι από αιγοπρόβειο γάλα είναι πιο εύπεπτο; Η διατροφολόγος αποκαλύπτει ότι το κατίκι και τα περισσότερα αιγοπρόβεια γαλακτοκομικά έχουν λιγότερα λιποσφαίρια που διασπώνται και απορροφώνται πιο εύκολα από τον οργανισμό, καθώς και περισσότερα λιπαρά οξέα που διευκολύνουν την πέψη. Παράλληλα, περιέχουν λιγότερη λακτόζη, κάτι που τα κάνει ιδανικά για όσους έχουν ελαφριά δυσανεξία. Έτσι, μπορείς να...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.