Ψαρομπιφτέκια με γαρίδες και κρανιό
Ιδανικό συνοδευτικό τους μια ωραία σαλάτα με βραστά βλίτα, τριμμένη ντομάτα και κάππαρη. 30' προετοιμασία, 8' ψήσιμο, 1 ώρα αναμονή Σύνολο: 1 ώρα και 38'Υλικά Μερίδες: 4 350 γρ. φιλέτο από κρανιό ή άλλο ψάρι της αρεσκείας μας 300 γρ. γαρίδες, καθαρισμένες 1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 3 κουτ. σούπας ψιλοκομμένος δυόσμος 3 κουτ. σούπας ψιλοκομμένος φρέσκος κόλιανδρος ή μαϊντανός 1 αυγό 1 φλιτζ. τσαγιού ψίχουλα μπαγιάτικου ψωμιού, καβουρδισμένα 1 κουτ. σούπας χυμός λάιμ 1 κουτ. σούπας ξύσμα λάιμ 60 ml ελαιόλαδο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι ΔιαδικασίαΓια να φτιάξουμε ψαρομπιφτέκια με γαρίδες και κρανιό, αρχικά ζεσταίνουμε, σε ένα τηγάνι, το λάδι σε μέτρια φωτιά.Στη συνέχεια, σοτάρουμε το κρεμμύδι με λίγο αλάτι για 5-6 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει.Αποσύρουμε από τη φωτιά και το αφήνουμε να κρυώσει.Βάζουμε στον πολυκόφτη που διαθέτουμε τις γαρίδες, το ψάρι, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και χτυπάμε διακοπτόμενα, μέχρι να ψιλοκοπούν (δεν...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.