Τα αχλάδια είναι φρούτα εποχής κι αν θέλεις να ενθουσιάσεις τους καλεσμένους σου θα τα συνδυάσεις με μαρμελάδα και γκοργκοντζόλα! Υλικά 3 ώριμα αχλάδια 6 κ.γ. μαρμελάδα βύσσινο ή φράουλα 100 γρ. γκοργκοντζόλα 50 γρ. πεκάν θυμάρι μέλι ελαιόλαδο Εκτέλεση Προθερμαίνεις τον φούρνο στους 180 βαθμούς Πλένεις καλά τα αχλάδια τα κόβεις στην μέση και αφαιρείς τα κουκούτσια...

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.