Ψητό καμαμπέρ με σκορδόψωμο: Η πιο απολαυστική αμαρτία για sharing!
Υπάρχουν μερικές συνταγές που δεν χρειάζονται πολλά λόγια, μόνο το άρωμα, η υφή και το λιώσιμο του τυριού αρκούν για να πεις: φέρε κρασί και ξεκινάμε. Αν θες ένα ορεκτικό που θα κάνει την παρέα να σωπάσει από απόλαυση, τότε το ψητό καμαμπέρ με σκορδόψωμο είναι αυτό που ψάχνεις.Υλικά: Για το ψητό καμαμπέρ:1 ολόκληρο καμαμπέρ, μέσα στο ξύλινο κουτάκι του1 σκελίδα σκόρδο, κομμένη σε φετούλες3-4 κλωνάρια φρέσκο θυμάρι1 κουτ. γλυκού ελαιόλαδο Για το σκορδόψωμο:1 μικρή φρατζόλα τσιαπάτα, κομμένη στη μέση1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο1 σκελίδα σκόρδο, καθαρισμένηΕκτέλεση:Προθέρμανε τον φούρνο στους 200°C. Βγάλε το τυρί από οποιαδήποτε πλαστική συσκευασία και τοποθέτησέ το ξανά στο ξύλινο κουτί του - χωρίς το καπάκι αυτή τη φορά.Πάρε ένα κοφτερό μαχαιράκι και κάνε μικρές τομές στην επιφάνεια του τυριού. Μέσα σε αυτές τις σχισμές, βάλε φετούλες σκόρδου και τα φυλλαράκια από το θυμάρι. Ράντισε από πάνω με λίγο ελαιόλαδο, τοποθέτησε το καμαμπέρ πάνω...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.