πριν από  5 ώρες 4 λεπτά

Iatropedia.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Η αύξηση της κατανάλωσης ριβοφλαβίνης, της βιταμίνης που είναι γνωστή και ως βιταμίνη Β2, συνδέεται με μειωμένο κίνδυνο για ψωρίαση, σύμφωνα με νέα μελέτη. Η ριβοφλαβίνη (βιταμίνη Β2) εμπλέκεται στη ρύθμιση της φλεγμονής και στη διαφοροποίηση των κερατινοκυττάρων. Προηγούμενες έρευνες είχαν δείξει ότι η ριβοφλαβίνη, μία απαραίτητη για τον οργανισμό βιταμίνη με αντιοξειδωτικές ιδιότητες, μπορεί να ανακουφίσει ορισμένες μεταβολικές διαταραχές που συνυπάρχουν με την ψωρίαση. Ωστόσο, οι έρευνες σχετικά με τη συσχέτιση ριβοφλαβίνης και ψωρίασης ήταν περιορισμένες, γι' αυτό, στη νέα αυτή μελέτη, οι επιστήμονες επιχείρησαν να διερευνήσουν τη σχέση μεταξύ των δύο. Η ερευνητική ομάδα χρησιμοποίησε πληροφορίες που αντλήθηκαν από την Εθνική Έρευνα για την Υγεία και τη Διατροφή (NHANES), μια εθνικά αντιπροσωπευτική, διατομεακή έρευνα που διεξάγεται ανά διετία σε όλες τις ΗΠΑ. Το τελικό αναλυτικό δείγμα της μελέτης περιλάμβανε 13.825...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation