πριν από  22 ώρες 0 λεπτά

Onmed.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Τα αυγά είναι μια από τις πιο πλήρεις πηγές πρωτείνης υψηλής ποιότητας, ενώ είναι και πλούσια σε απαραίτητα αμινοξέα, που υποστηρίζουν την αποκατάσταση των μυών, την παραγωγή ορμονών και τη συνολική υγεία των κυττάρων. Bigstock Ωστόσο, ο τρόπος που μαγειρεύετε τα αυγά μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την ποσότητα πρωτείνης, που απορροφά στην πραγματικότητα το σώμα σας. Αυτό το άρθρο εξηγεί πώς οι μέθοδοι μαγειρέματος επηρεάζουν την πεπτικότητα της πρωτείνης του αυγού και ποιες τεχνικές σας βοηθούν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις πρωτείνες του.Πώς το μαγείρεμα επηρεάζει την ποιότητα της πρωτείνης του αυγού Το μαγείρεμα των αυγών βοηθά το σώμα σας να απορροφήσει την πρωτείνη του πιο αποτελεσματικά. Στα ωμά αυγά -ιδιαίτερα στα ασπράδια- ορισμένες πρωτείνες είναι δύσκολο να χωνευτούν επειδή οι δομές τους είναι σφιχτά διπλωμένες. Η θερμότητα ξεδιπλώνει (μετουσιώνει) αυτές τις πρωτείνες, καθιστώντας τες πιο προσβάσιμες για πέψη και απορρόφηση.

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation