πριν από  1 ημέρα 0 ώρα

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Newsroom 12.06.2025 • 10:46 Κοινοποίηση 0 Σχόλια "Ίδια γέμιση με τη μελόπιτα έχουν τα ραφιόλια, μόνο η ζύμη διαφέρει ελάχιστα στις αναλογίες. Είναι το νοστιμιτζίδικο, το σύντομο γλυκό, από τα παλιά χρόνια που δεν άναβαν εύκολα φούρνο. Ήταν το γλυκό των Αποκριών, που είχαμε τα φρέσκα τυριά και τις τυροβολιές, και το τρώγαμε πριν μπει η νηστεία. Της Τυρινής, δε, επιβαλλόταν", εξηγεί η Φραντζέσκα Χανιώτη, που μας έδωσε τη συνταγή. Διαβάστε αναλυτικά στον Γαστρονόμο

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation