Ριγανοπουρές, μια πατατοσαλάτα λαδένια με φρέσκια ρίγανη
Γαστρονόμος 12.06.2025 • 13:44 Κοινοποίηση 0 Σχόλια "Η υφή της είναι πιο σφιχτή σε σχέση με άλλες σαλάτες-αλοιφές και υπάρχει συνταγή της περιοχής στην οποία προσθέτουν στο μείγμα 2-3 ωμά αυγά και φτιάχνουν ριγανοκεφτέδες", λέει ο Μιχάλης Ζευγουλάς, συνταξιούχος δικηγόρος, που εδώ και πολλά χρόνια ερευνά τη γαστρονομία της Ανατολικής Μεσογείου και έχει επιμεληθεί και συγγράψει σχετικά βιβλία. Διαβάστε αναλυτικά στον Γαστρονόμο
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.