πριν από  1 ημέρα 19 ώρες

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Γαστρονόμος 12.06.2025 • 13:44 Κοινοποίηση 0 Σχόλια "Η υφή της είναι πιο σφιχτή σε σχέση με άλλες σαλάτες-αλοιφές και υπάρχει συνταγή της περιοχής στην οποία προσθέτουν στο μείγμα 2-3 ωμά αυγά και φτιάχνουν ριγανοκεφτέδες", λέει ο Μιχάλης Ζευγουλάς, συνταξιούχος δικηγόρος, που εδώ και πολλά χρόνια ερευνά τη γαστρονομία της Ανατολικής Μεσογείου και έχει επιμεληθεί και συγγράψει σχετικά βιβλία. Διαβάστε αναλυτικά στον Γαστρονόμο

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation