πριν από  3 ημέρες 7 ώρες

Tlife.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Παρόλο που το cottage cheese έχει δικαιολογημένα τη φήμη του πιο υγιεινού γαλακτοκομικού, υπάρχει μια εναλλακτική με παρόμοιαθρεπτικά οφέλη και πολύ πιο ελκυστική γεύση: η ρικότα. Αν μέχρι σήμερα είχες συνδυάσει αυτό τυρί ως γέμιση σε κανόλι ή ζυμαρικά, ίσως σε εκπλήξει το γεγονός ότι πρόκειται για μια πολύ υγιεινή τροφή. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Ένα εξαιρετικό υψηλοπρωτεϊνικό συστατικό Η ρικότα είναι ένα φρέσκο, μαλακό τυρί που παρασκευάζεται από πρόβειο, κατσικίσιο, αγελαδινό ή βουβαλίσιο γάλα. Το κύριο χαρακτηριστικό της ρικότα είναι ότι φτιάχνεται από ορό γάλακτος -το υγρό που μένει από την παρασκευή άλλων τυριών. Ο ορός γάλακτος, που έχει ήδη βράσει κατά τη διαδικασία παρασκευής τυριού, βράζεται ξανά και στραγγίζεται για να δημιουργήσει ένα απαλό, αλειφόμενο τυρί. Κάπως έτσι πήρε η ρικότα το όνομά της από την ιταλική λέξη "ri-cotta" που σημαίνει ξαναβρασμένο. Η ρικότα έχει πιο απαλή και κρεμώδη υφή και λιγότερο αλάτι από το cottage cheese, το...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation