Ρόδι: Ο πολύτιμος αντιοξειδωτικός θησαυρός του φθινοπώρου
Με το βαθύ κόκκινο χρώμα του και τους λαμπερούς σπόρους του, to ρόδι είναι ένα φθινοπωρινό φρούτο που αξίζει μια θέση στη διατροφή σου. Δεν είναι τυχαίο ότι από την αρχαιότητα το ρόδι συνδέθηκε με τη γονιμότητα, την αφθονία και την καλή τύχη Αλλά πέρα από την παράδοση και τα συμβολικά του νοήματα, το ρόδι είναι και μια πραγματική υπερτροφή. Ένα φρούτο γεμάτο θρεπτικά συστατικά και αντιοξειδωτικά, που προσφέρει στον οργανισμό ό,τι χρειάζεται για να δυναμώσει και να προστατευτεί μέσα στους μήνες του φθινοπώρου και του χειμώνα. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Μικρό φρούτο, μεγάλη δύναμη Το ρόδι είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, βιταμίνη Κ, φυλλικό οξύ και κάλιο. Ωστόσο, το πιο εντυπωσιακό στοιχείο του είναι τα αντιοξειδωτικά του. Σύμφωνα με έρευνες, ο χυμός ροδιού περιέχει περισσότερα αντιοξειδωτικά ακόμη και από το κόκκινο κρασί ή το πράσινο τσάι. Αυτά τα φυσικά συστατικά, όπως οι πολυφαινόλες και οι ανθοκυανίνες, ενισχύουν το ανοσοποιητικό, προστατεύουν την...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ







Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.