πριν από  13 ώρες 13 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Γιώργος Χάψας 18.06.2025 • 21:36 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Τη συνταγή υπογράφει ο Γιώργος Χάψας, σεφ στο εστιατόριο Mouries All Day του ξενοδοχείου Κινστέρνα, στη Μονεμβάσια. 40' προετοιμασία Σύνολο: 40'Υλικά Μερίδες: 4-5 Για τη σαλάτα 30 γρ. κατσικίσιο τυρί σαν φέτα 10 ml φρέσκο γάλα, πλήρες 1 μαραθόριζα, σε λεπτές φέτες 1 σακουλάκι έτοιμα ανάμεικτα πράσινα σαλατικά 40 γρ. σύγλινο, σε κύβους 1/2 μάτσο μυρώνια, χοντροκομμένα 1/2 μάτσο καυκαλήθρες, χοντροκομμένες 1 φρέσκο κρεμμυδάκι (το λευκό μέρος), λεπτοκομμένο 40 γρ. λούπινα σε βαζάκι, σε μορφή συντηρημένων καρπών σε άλμη, στραγγισμένα (σε καλά παντοπωλεία) 2-3 λαλάγγια (λακωνικές τηγανίτες σε σχήμα μακρουλού σαλίγκαρου - σε καλά παντοπωλεία), σπασμένα σε μεγάλα κομμάτια Για τη σάλτσα πορτοκαλιού 100 γρ. φέτες πορτοκαλιού με τη φλούδα τους, χωρίς κουκούτσια 15 γρ. ανθόμελο ή μέλι πορτοκαλιάς 50 ml νερό 20 ml ξίδι λευκό βαλσαμικό τα φύλλα από 2 κλωνάρια φρέσκια μέντα (ή δυόσμο) 1/4 μιας...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation