πριν από  5 ώρες 17 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Ντομάτα, αβοκάντο, σκορδάτα σπιτικά κρουτόν και φετούλες αυγοτάραχου σε μια δροσερή σαλάτα με μια μικρή έκρηξη θάλασσας στο στόμα, που αξίζει να δοκιμάσετε. 30' προετοιμασία, Σύνολο: 30'Υλικά Μερίδες: 4 Κρουτόν σκόρδου 1 κιλό μπαγιάτικο ψωμί, κομμένο σε κυβάκια 2×2 εκ. περίπου 3 σκελίδες σκόρδου, πολύ ψιλοκομμένες 100 ml ελαιόλαδο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι Σαλάτα 1.200 γρ. ντομάτες ώριμες και σφιχτές 1 ώριμο αβοκάντο 1 φλιτζάνι φυλλαράκια φρέσκου βασιλικού (αν δεν έχετε, χρησιμοποιήστε δυόσμο ή μαϊντανό) 60 ml ελαιόλαδο 150 γρ. αυγοτάραχο Τρικαλινού, καθαρισμένο και κομμένο σε πολύ λεπτές φέτες (30 φέτες περίπου) αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι Διαδικασία ΚρουτόνΓια να ετοιμάσουμε την σαλάτα με ντομάτα, κρουτόν σκόρδου, αβοκάντο και αυγοτάραχο, προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 150° C.Σ' ένα μεγάλο τηγάνι σοτάρουμε στο μισό ελαιόλαδο το μισό σκόρδο μέχρι να αρχίσει να ροδοκοκινίζει.Προσθέτουμε και το μισό ψωμί και ανακατεύουμε καλά για...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation