Σαλάτα με ντομάτα, αβοκάντο και αυγοτάραχο
Ντομάτα, αβοκάντο, σκορδάτα σπιτικά κρουτόν και φετούλες αυγοτάραχου σε μια δροσερή σαλάτα με μια μικρή έκρηξη θάλασσας στο στόμα, που αξίζει να δοκιμάσετε. 30' προετοιμασία, Σύνολο: 30'Υλικά Μερίδες: 4 Κρουτόν σκόρδου 1 κιλό μπαγιάτικο ψωμί, κομμένο σε κυβάκια 2×2 εκ. περίπου 3 σκελίδες σκόρδου, πολύ ψιλοκομμένες 100 ml ελαιόλαδο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι Σαλάτα 1.200 γρ. ντομάτες ώριμες και σφιχτές 1 ώριμο αβοκάντο 1 φλιτζάνι φυλλαράκια φρέσκου βασιλικού (αν δεν έχετε, χρησιμοποιήστε δυόσμο ή μαϊντανό) 60 ml ελαιόλαδο 150 γρ. αυγοτάραχο Τρικαλινού, καθαρισμένο και κομμένο σε πολύ λεπτές φέτες (30 φέτες περίπου) αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι Διαδικασία ΚρουτόνΓια να ετοιμάσουμε την σαλάτα με ντομάτα, κρουτόν σκόρδου, αβοκάντο και αυγοτάραχο, προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 150° C.Σ' ένα μεγάλο τηγάνι σοτάρουμε στο μισό ελαιόλαδο το μισό σκόρδο μέχρι να αρχίσει να ροδοκοκινίζει.Προσθέτουμε και το μισό ψωμί και ανακατεύουμε καλά για...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.