πριν από  6 ώρες 21 λεπτά

Vita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Μια νέα μελέτη από το Πανεπιστήμιο Στάνφορντ που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Nature Medicine δείχνει ότι μια απλή λεπτομέρεια, αυτή της σειράς που καταναλώνουμε το φαγητό μας, μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στον έλεγχο του σακχάρου στο αίμα, επομένως και κατ' επέκταση στη διαχείριση και απώλεια βάρους. Η μελέτη αναφέρει ότι η κατανάλωση φυτικών ινών ή πρωτεϊνών πριν από τους υδατάνθρακες σε ένα γεύμα μπορεί να αποτρέψει απότομες αυξήσεις στα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα, οι οποίες ευθύνονται για τις λιγούρες, βοηθώντας έτσι στον καλύτερο έλεγχο του βάρους μας.Απώλεια βάρους: Τι αναφέρουν οι επιστήμονες; Η συγκεκριμένη πρόσφατη μελέτη παρακολούθησε 55 άτομα, ανάμεσά τους και προδιαβητικούς, που κατανάλωσαν το ίδιο γεύμα με ρύζι (υδατάνθρακες) αλλά υπό διαφορετικές συνθήκες. Δέκα λεπτά πριν φάνε το κύριο πιάτο, λάμβαναν είτε φυτικές ίνες, είτε πρωτείνες (όπως ασπράδια αυγών), είτε λίπη (κρέμα γάλακτος). Ποια τα αποτελέσματα; Οι φυτικές...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation