Σάντουιτς παγωτό
20' προετοιμασία 8' ψήσιμο 12 ώρες αναμονή Σύνολο: 12 ώρες και 28' Υλικά Τεμάχια: 12 Μπισκότα πάνω-κάτω220 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 γεμάτο κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ1 τσιμπιά αλάτι100 γρ. βούτυρο αγελαδινό, σε θερμοκρασία δωματίου200 γρ. ζάχαρη1 μεγάλο αυγό120 ml φρέσκο γάλα Παγωτό200 γρ. τυρί κρέμα, κρύο1 κονσέρβα (400 γρ.) ζαχαρούχο γάλα, κρύο500 ml κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά, κρύα1 1/2 κουτ. γλυκού εκχύλισμα βανίλιας1/4 κουτ. γλυκού αλάτι3 κουτ. σούπας κακάο Σερβίρισματρούφα σοκολάταςΔιαδικασία Για το σάντουιτς παγωτό, ξεκινάμε με τα μπισκότα.Στρώνουμε δύο ταψάκια περίπου 23 x 33 εκ. με αντικολλητικό χαρτί.Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει. Προσθέτουμε το αυγό και το γάλα και χτυπάμε λίγο ακόμα.Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και το αλάτι. Τα προσθέτουμε στο μείγμα του βουτύρου και χτυπάμε πολύ ελαφρώς σε χαμηλή ταχύτητα, μέχρι ίσα να ενσωματωθούν.Μοιράζουμε το...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.