Σφουγγάτο Μυτιλήνης
Newsroom 12.06.2025 • 11:36 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Για να φτιάξουμε σφουγγάτο Μυτιλήνης, αρχικά βάζουμε τα τριμμένα κολοκύθια σε ένα σουρωτήρι, τα αλατίζουμε ελαφρώς και τα αφήνουμε για περίπου 10-15 λεπτά, να βγάλουν τα υγρά τους. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C. Στύβουμε καλά τα κολοκυθάκια με τα χέρια μας και τα ρίχνουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε. Διαβάστε αναλυτικά στον Γαστρονόμο
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.