πριν από  14 ώρες 16 λεπτά

Kathimerini.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Η Ζουμπουλιά Νταγιαντά και η συνονόματη νύφη της, Ζουμπουλιά Ανδρεαδάκη, το ετοίμασαν στην ταβέρνα τους Αροδαμός και δοκίμασαν κάποια φορά να το σερβίρουν με την περίφημη γραβιέρα του Γαλακτοκομικού Συνεταιρισμού Ανωγείων, το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό. Υλικά Μερίδες: 4 1 πακέτο (500 γρ.) ζυμαρικά σιουφικτά (ή άλλα παρόμοιου σχήματος ζυμαρικά, π.χ. στριφτάρια) 100 γρ. βούτυρο πρόβειο (ή αγελαδινό) 400 γρ. κρητικό απάκι, σε κομμάτια-μπουκιές αλάτι 200 γρ. γραβιέρα Ανωγείων ή ξερός ανθότυρος, τριμμένοςΔιαδικασίαΓια να ετοιμάσουμε τα σιουφικτά με απάκι βράζουμε τα ζυμαρικά σε μεγάλη κατσαρόλα με άφθονο αλατισμένο νερό που κοχλάζει, για όσο χρόνο αναγράφεται στη συσκευασία τους.Τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε κατά μέρος.Σε φαρδιά και ρηχή κατσαρόλα ζεσταίνουμε το βούτυρο σε δυνατή φωτιά μέχρι να κάψει καλά.Ρίχνουμε το απάκι και το σοτάρουμε για μερικά λεπτά, μέχρι να ροδίσει ομοιόμορφα, ανακατεύοντας τακτικά.Προσθέτουμε τα σιουφικτά και...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation