Σκωτσέζικα αυγά (scotch eggs)
Παρά το όνομά τους, τα scotch eggs δεν κατάγονται από τη Σκωτία. Άλλοι θεωρούν ότι έλκουν την καταγωγή τους από τη Βόρεια Αφρική και έφτασαν στην Αγγλία μέσω Γαλλίας και άλλοι ότι πήγαν στην Αγγλία από την Ινδία. 30' προετοιμασία, 5' τηγάνισμα, 30' αναμονή, Σύνολο: 1 ώρα και 5'Υλικά Τεμάχια: 6 αυγά 6 αυγά, βρασμένα σφιχτά και καθαρισμένα 300 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος, από ελιά 200 γρ. λουκάνικο χωριάτικο 100 γρ. μπέικον, σε φέτες 1 μικρό ξερό κρεμμύδι, καθαρισμένο και κομμένο στα τέσσερα 1 κουτ. σούπας μουστάρδα πικάντικη 1 κουτ. σούπας ουίσκι 1 κουτ. γλυκού ρίγανη ξερή 70 ml ελαιόλαδο αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι λάδι για το τηγάνισμα Για το πανάρισμα 3 αυγά 250 γρ. φρυγανιά τριμμένη 200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσειςΔιαδικασίαΓια να φτιάξουμε σκωτσέζικα αυγά, αρχικά αφαιρούμε, με ένα μυτερό μαχαίρι, τη μεμβράνη από το λουκάνικο.Στη συνέχεια, το ρίχνουμε στον πολυκόφτη μαζί με το μπέικον, το κρεμμύδι, τη μουστάρδα, το ουίσκι, το...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.