πριν από  19 ώρες 12 λεπτά

Vita.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Tips Μια από τις πιο διάσημες συνταγές της ιταλικής κουζίνας με φρέσκο βασιλικό, κουκουνάρι, παρμεζάνα και ελαιόλαδο που συγκεντρώνει όλα τα αρώματα της Λιγουρίας σε ένα πιάτο. Μπορούμε να φτιάξουμε μεγαλύτερη ποσότητα πέστο και να τη διατηρήσουμε στο ψυγείο για 3-4 ημέρες ή στην κατάψυξη για μελλοντική χρήση. *Eυχαριστούμε την Κλεοπάτρα Αρέστη, κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο, υπ. διδάκτορα Χαροκοπείου Πανεπιστημίου Αθηνών, MSc στην Αθλητική Διατροφή, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, Master Practitioner on Eating Disorders & Obesity, για τη διατροφική ανάλυση των συνταγών

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation