Σπανακόπιτα με κατσικίσιο τυρί
Υλικά 1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο, μοιρασμένο 2 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο κρεμμύδι 450 γρ. σπανάκι 1/2 φλ. τσαγιού χρυσές σταφίδες 2 φλ. τσαγιού θρυμματισμένο κατσικίσιο τυρί 1/3 φλ. τσαγιού κουκουνάρι, καβουρδισμένο 1/2 κ. γλ. αλάτι 1/4 κ. γλ. αλεσμένο μαύρο πιπέρι 12 φύλλα σφολιάτας, αποψυγμένα Σπρέι μαγειρικής Εκτέλεση Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Ζεστάνετε 3 κουταλιές της σούπας λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά. Προσθέστε το κρεμμύδι και μαγειρέψτε 5 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει, ανακατεύοντας περιστασιακά. Προσθέστε το σπανάκι και μαγειρέψτε 3 λεπτά ή μέχρι να μαραθεί, ανακατεύοντας συχνά. Σιγοβράστε το μείγμα σπανακιού 40 λεπτά ή μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά. Ανακατέψτε τις σταφίδες. Αφαιρέστε από τη φωτιά και αφήστε να κρυώσει εντελώς. Ανακατέψτε το τυρί, τους ξηρούς καρπούς, το αλάτι και το πιπέρι. Πιέστε 1 φύλλο στον πυθμένα και στις πλευρές ενός ταψιού που έχει επικαλυφθεί με σπρέι μαγειρικής (καλύψτε την...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Υλικά 1/3 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο, μοιρασμένο 2 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο κρεμμύδι 450 γρ. σπανάκι 1/2 φλ. τσαγιού χρυσές σταφίδες 2 φλ. τσαγιού θρυμματισμένο κατσικίσιο τυρί 1/3 φλ. τσαγιού κουκουνάρι, καβουρδισμένο 1/2 κ. γλ. αλάτι 1/4 κ. γλ. αλεσμένο μαύρο πιπέρι 12 φύλλα σφολιάτας, αποψυγμένα Σπρέι μαγειρικής Εκτέλεση Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.