Spicy korean cheesy corn, το κορεάτικο street food με καλαμπόκι και τυρί
Μερίδες: 2 1 κουτ. σούπας βούτυρο Κερκύρας 400 γρ. καλαμπόκι κονσέρβα, στραγγισμένο 2 φρέσκα κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 1 κουτ. σούπας μαγιονέζα 2 κουτ. γλυκού λευκή ζάχαρη 100 γρ. γραβιέρα Νάξου, τριμμένη αλάτι, φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι (κατά βούληση) πιπέρι καγιέν (προαιρετικά, για το σερβίρισμα)ΔιαδικασίαΓια να φτιάξουμε spicy korean cheesy corn, αρχικά προθερμαίνουμε τον φούρνο στη λειτουργία του γκριλ στους 190°C.Στη συνέχεια, λιώνουμε, σε ένα μικρό τηγάνι που να μπαίνει στον φούρνο (ιδανικά μαντεμένιο), το βούτυρο σε μέτρια φωτιά.Προσθέτουμε το καλαμπόκι και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά, ανακατεύοντας συχνά.Προσθέτουμε τα φρέσκα κρεμμύδια και σοτάρουμε για άλλο 1 λεπτό.Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά.Προσθέτουμε τη μαγιονέζα, τη ζάχαρη, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.Πασπαλίζουμε την γραβιέρα πάνω από το καλαμπόκι, φροντίζοντας να καλυφθεί όλη η επιφάνεια.Μεταφέρουμε το τηγάνι στον προθερμασμένο φούρνο.Ψήνουμε...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα







Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.