Σπιτικό ελιόψωμο: Έυκολο, τραγανό και ιδανικό για σάντουιτς
iStock Φαντάσου το άρωμα του φρεσκοψημένου ελιόψωμου να γεμίζει το σπίτι σου. Ζυμάρι που φουσκώνει, ελιές που λιώνουν μέσα του και μια γεύση που σε ταξιδεύει σε χωριό. Δεν είναι μόνο ψωμί, είναι μια βάση γεμάτη νοστιμιά, έτοιμη να την απολαύσεις όπως θέλεις. Και ξέρεις τι είναι το καλύτερο; Ότι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν σαντουιτσάκι, γεμίζοντάς το με φέτα, ντομάτα και αγγουράκι για μια απόλυτα μεσογειακή απόλαυση που τρώγεται ανά πάσα στιγμή της ημέρας. Το ελιόψωμο δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκο για να είναι τέλειο. Με λίγα υλικά, που σίγουρα έχεις ήδη στην κουζίνα σου, μπορείς να φτιάξεις μικρά αφράτα ψωμάκια από τη διατροφολόγο Ευαγγελία Ντεμίρη (@soul.diet), που θα γίνουν η αγαπημένη σου συνήθεια. Απλά, τραγανά απέξω και μαλακά από μέσα, ιδανικά για σνακ, για το γραφείο, για πρωινό ή για παρέα στο τραπέζι. Ένα σπιτικό ελιόψωμο είναι πιο υγιεινό, πιο γευστικό και γεμάτο φροντίδα, γιατί ξέρεις ακριβώς τι έχεις βάλει μέσα...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.