πριν από  1 ημέρα 0 ώρα

Allyou.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ


Σε μεθάνε με το χρώμα, το άρωμα, τη γεύση τους και με τον πιο υγιεινό τρόπο! Τα σταφύλια καλλιεργούνται εδώ και χιλιάδες χρόνια και έχουν χρησιμοποιηθεί από αρκετούς αρχαίους πολιτισμούς για χρήση τους στην οινοποιία. Έχεις αρκετούς λόγους για να τα βάλεις στη διατροφή σου, εδώ είναι μερικά από τα κορυφαία οφέλη τους. Τα σταφύλια είναι πλούσια σε πολλά σημαντικά θρεπτικά συστατικά. Ένα φλιτζάνι (151 γραμμάρια) κόκκινων ή πράσινων σταφυλιών περιέχει τα ακόλουθα θρεπτικά συστατικά: Θερμίδες: 104 Υδατάνθρακες: 27,3 γραμμάρια Πρωτείνη: 1,1 γραμμάρια Λίπος: 0,2 γραμμάρια Ίνες: 1,4 γραμμάρια Βιταμίνη C: 27% της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης (ΣΗΠ) Βιταμίνη Κ: 28% της ΣΗΠ Θειαμίνη: 7% της ΣΗΠ Ριβοφλαβίνη: 6% της ΣΗΠ Βιταμίνη Β6: 6% της ΣΗΠ Κάλιο: 8% της ΣΗΠ Χαλκός: 10% της ΣΗΠ Μαγγάνιο: 5% της ΣΗΠ Ένα φλιτζάνι (151 γραμμάρια) σταφυλιών παρέχει περισσότερο από το ένα τέταρτο της ΣΗΠ για τη βιταμίνη Κ, μια λιποδιαλυτή βιταμίνη ζωτικής...

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 

Σχετικά Θέματα

    Από την ενότητα: fitness
    Palo presentation