Σταφύλια: Το αφροδισιακό super food που σου κλείνει το μάτι
Σε μεθάνε με το χρώμα, το άρωμα, τη γεύση τους και με τον πιο υγιεινό τρόπο! Τα σταφύλια καλλιεργούνται εδώ και χιλιάδες χρόνια και έχουν χρησιμοποιηθεί από αρκετούς αρχαίους πολιτισμούς για χρήση τους στην οινοποιία. Έχεις αρκετούς λόγους για να τα βάλεις στη διατροφή σου, εδώ είναι μερικά από τα κορυφαία οφέλη τους. Τα σταφύλια είναι πλούσια σε πολλά σημαντικά θρεπτικά συστατικά. Ένα φλιτζάνι (151 γραμμάρια) κόκκινων ή πράσινων σταφυλιών περιέχει τα ακόλουθα θρεπτικά συστατικά: Θερμίδες: 104 Υδατάνθρακες: 27,3 γραμμάρια Πρωτείνη: 1,1 γραμμάρια Λίπος: 0,2 γραμμάρια Ίνες: 1,4 γραμμάρια Βιταμίνη C: 27% της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης (ΣΗΠ) Βιταμίνη Κ: 28% της ΣΗΠ Θειαμίνη: 7% της ΣΗΠ Ριβοφλαβίνη: 6% της ΣΗΠ Βιταμίνη Β6: 6% της ΣΗΠ Κάλιο: 8% της ΣΗΠ Χαλκός: 10% της ΣΗΠ Μαγγάνιο: 5% της ΣΗΠ Ένα φλιτζάνι (151 γραμμάρια) σταφυλιών παρέχει περισσότερο από το ένα τέταρτο της ΣΗΠ για τη βιταμίνη Κ, μια λιποδιαλυτή βιταμίνη ζωτικής...
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Πολυμέσα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.